Krúžkovanie, alebo predlžovanie vlasov metódou Micro Rings

Rozdiel pred a po predĺžení vlasov
Možno ste už o takomto type predlžovania počuli. Toto predlžovanie vlasov je založené na princípe kovového krúžku, ktorý sa navlečie na pramienok vlastných vlasov a za pomoci klieští sa stlačí okolo pridaného pramienku a vlastných vlasov. Takto sa postupuje, kým sa nedosiahne požadovaná dĺžka, alebo hustota vlasov. Zloženie prameňa je možné buď rozstrihnutím, alebo roztiahnutím krúžku. Najlepším spôsobom je použitie špeciálne upravených klieštikov, ktoré pri aplikácii stlačia krúžok okolo vlasov a pri odstraňovaní opätovne krúžok vrátia do pôvodného tvaru, čím dôjde k veľmi šetrnému uvoľneniu. V tomto prípade sa dá rovnaký krúžok použiť aj pri ďalšom predlžovaní vlasov a podstatne sa tak šetria náklady.

Krúžky sú spravidla vyrobené v niekoľkých základných farbách a veľkostiach. Vďaka tomu si môžete farbu krúžkov prispôsobiť svojej farbe vlasov a spoje sa tak stávajú takmer neviditeľnými. Samozrejme, k dispozícii sú aj viaceré veľkosti krúžkov. Väčšinou sa však jedná o veľkosti od 3 do 4 mm. Niektoré druhy krúžkov majú vnútornú silikónovou výstelku, ktorá má chrániť prirodzené vlasy pred poškodením. Keďže silikónová výplň pomerne výrazne zväčšuje veľkosť krúžku, zdá sa, že oveľa lepším riešením na ochranu prirodzených vlasov je použitie tenkej PVC trubičky, ktorá je aplikovaná na koniec vlasového pramienku.

Tento spôsob chráni jednak vlastné vlasy, tak aj zakončenie vlasového pramienku proti mechanickému poškodeniu pri aplikácii, ale zároveň aj proti vonkajším vplyvom. Šampóny, balzamy a vlhkosť spoločne s tlakom krúžku spôsobujú často rozlepenie vlasového pramienku, čo komplikuje posúvanie prameňa pri odrastaní. Pramienok je potom nutné nahradiť novým, čo službu predražuje, alebo prelepiť, čo skracuje vlasový prameň a je to tiež časovo náročnejšie.

V podstate sa dá povedať, že tento spôsob je pre svoju finančnú nenáročnosť a jednoduchosť aplikácie vhodný aj pre domáce použitie. Vlasy a ostatný materiál sa dajú zakúpiť na internete a aplikáciu zvládne aj úplný amatér. Takže v prípade, že dve kamarátky sa dohodnú, môžu si vzájomne predlžovať vlasy s minimálnymi nákladmi v pohodlí svojho domova.

Každá žena túži mať vlasy ako princezná, ale nie všetky sme dostali do vienka hustú a zdravú hrivu. Ak chcete dosiahnuť prirodzený efekt hustých a dlhých vlasov, vďaka ktorým sa všetci budú za Vami na ulici otáčať, vyskúšajte si vlasy predĺžiť. Za pár minút sa zmeníte na nepoznanie, budete sa cítiť viac žensky, sebavedome a čo je hlavné, nemusíte čakať roky na vysnívanú dĺžku svojej koruny krásy.